صیغه محرمیت با دختر مطلقه؛ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۶۱ #04338358

سلام من با یه خانوم مطلقه که دوسالی هست از طلاقش میگذره در ارتباطم هر بار میرم پیشش صیقه محرمیت با مهر و مدت مشخص میخونیم ولی بدون اجازه پدر و یا حضور شاهدی ایا رابطه ما شرعی و قانونیه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باه معتبر است و ایشان نیاز به اذن پدر نداشته

بلی مشکلی نداره .........

سلام به علت عدم باکره بودن نیازس به اذن پدر نیست.

به مهر
بسته به نوع طلاق و بکارت خانم پاسخ شما متفاوت است

با سلام. بله نیاز به اجازه پدر ایشان نمی باشد.

باسلام چون دختر باکره نیست اذن واجازه کسی لازم نیست اما بایستی صیغه عقد موقت جاری گردد.

با سلام
اگر دختری که اقدام به طلاق نموده هنوز هم باکره بوده باشد بایستی اذن پدر در ازدواج باشد اما اگر غیر باکره باشد مانعی نخواهد داشت .