آیا درمورد رای اداره کار که شکایت کننده ۴ سال ادعا کرده ولی اداره کار ۳ ماه تایید کرده میتوان اعاده حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۳ #04335752

شخصی که ۱۵ روز برای اینجانب کار کرده بود رفت شکایت کرد و ۴ سال ادعا کرد و چند تهمت بی اساس از جمله جعل امضا و تهدید مشتریان برای عدم شهادت به اینجانب زد. چطور میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای ادعای شما مبنی بر تهمت بی اساس از سوی شخص میتوانید از طریق دادسرا اقدام به تنظیم شکوائیه نمایید
اما برای اداره کار امکان اعاده حیثیت بخاطر تایید مدت کارکرد ممکن نیست شما میتوانید از طریق مدارک و شواهدی که اثبات کند شخص ۱۵ روز برای شما کار کرده است به رای اداره کار اعتراض نمایید

باسلام در رابطه با پرسش مطرح شده لازم به ذکراست اگردرمورد ادعای کارگرازطریق اداره کارحکم قطعی مبنی برمحکومیت شما صادرشده است شما نمی توانید برعلیه ایشان مبنی براعاده حیثیت ازطریق مراجع قضایی کیفری اقدام نمایید ولی درخصوص تهمت های وارده به شما ازجمله جعل امضا وتهدید مشتریان برای عدم شهادت اگر ازطریق مراجع قضایی کیفری نسبت به شما توسط ایشان شکایتی به عمل آمده باشد وشکایت ایشان باصدور قرار منع تعقیب وبرائت صادره قطعی رد شده باشد شما میتوانید نسبت به اعاده حیثیت ازطریق مراجع قضایی اقدام نمایید.

سلام
باید در دادگاه کیفری اقدام به شکایت کنید
به جرم افترا