آزادی مشروط بدون توافق نامه شاکی و رضایت شاکی امکان داره تعلق بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۲ #04316810

سلام من به جرم آدم ربایی از افرادی شکایت کردم که قبل از گذراندن یک سوم مجازات دادگاه به این افراد بدون رضایت و موافقت و آگاهی بنده به این افراد آزادی مشروط دادند و آزاد شدند در ضمن تعدادی از این افراد سابقه کیفری دارند آیا میشه بدون رضایت موافقت بنده و مهم تر از همه به این جرم و قبل از گذراندن یک سوم مجازات به این افراد آزادی مشروط تعلق بگیرید لطفا همگی وکلای گرامی جواب سوال بنده را بفرمایید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود رضایت شاکی نیازی نمی باشد

سلام
نیازی به رضایت شاکی نیست.

برای آزادی مشروط ، موافقت قاضی پس از طی یک سوم یا نیمی از دوران محکومیت ( حسب جرم ) کفایت کرده و نیازی به رضایت و موافقت شاکی نیست .

درخصوص آزادی مشروط نیازی به اخذ رضایت شاکی نیست . به تجویز ماده ۵۸ قانون جدید مجازات اسلامی دادگاه صادر کننده حکم می تواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام پس از گذراندن نصف حبس در مورد محکومان به حبس بیش از ۱۰ سال و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مجازات با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط راصادر کند:
محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق ورفتار نشان دهد.
حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر وزیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.