میتوانند با عنوان خیانت در امانت شکایت کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #04302906

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده حدود ۴ سال تو یه شرکت خصوصی مشغول به کار بودم و یک سال به مسولیت سمت ترابری شرکت خصوصی کار انجام میدادم و از شرکت های ماشین گیر بیرون برای شرکت ماشین میگرفتم تا ۶ ماه اخیر از یه ترابری ماشین میگرفتم که این ترابری به من گفتند ما از سود خودمون به شما مبلغی میدهیم شما از ما ماشین بگیر و قیمت همان قیمت شرکت فهمید بعد ۶ ماه مجبور شدم از شرکت بیام بیرون که بدون اجازه من پرینت حسابمو گرفتن و میگن خیانت در امانت ازت شکایت میکنیم؟ و اینکه میتون چک ضامن منو اجرا بذارن؟
البته الان دو ماه شده هیچ شکایتی نکردن؟
من نه فاکتور دستکاری کردم نه قیمتی رو بالا تر گرفتم چون دو نفر بالا دستیم امضا میکردن
اگه بخوان شکایت کنن جرم من چیه؟
ممنون میشم جوابمو بدید با تشکر از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانند به اتهام خیانت درامانت ازشما شکایت کنند .شرکت می تواند به اتهام تحصیل مال نامشروع ازشما شکایت کند

جرمی مرتکب نشده در صورت شکایت طرفین شما به جرم خیانت در امانت شکایت کنید و همچنین با توجه به مدارک مستندات امضا مدیران ناظر استناد کنید

موضوع مشمول تعریف خیانت در امانت نمی باشد . البته در صورتیکه حقی از شرکت تضییع شده باشد امکان شکایت به اتهام تحصیل مال نامشروع وجود دارد .

مورد شما از مصادیق خیانت در امانت نیست و عنوان مجرمانه ندارد