نحوه واریز سهم الارث یکی از وراث به صندوق دادگستری چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۱۸ #04247385

با سلام بنده از ۱۰ نفر از وراث وکالت بلاعزل دارم برای فروش اموال و تسلیم سهم الارث به آنها که از فروش بخشی از اموال سهم ۳ نفر را دادم لذا یکی از وراث وکالت نمیدهد و قصد دارد سهم خود را گرفته و وکالت نسبت به بقیه اموال که سهم خود را از آنها گرفته ندهد و ملکی را هم که فروخته ایم و خودش در بنگاه امضا داده که برای دفترخانه حاضر میشود حالا کلا کنسل نموده و از حضور در دفترخانه نیز امتناع میکند و ضرر ۳۵۰ میلیونی را احتمالا تحمیل کند.ضمن اینکه اینجانب با تهیه توافق نامه تقسیم نامه از طرف ۱۰ نفر از وراث با این یک نفر تنظیم نمودم و وی نیز امضا و اثر انگشت زده است آیا با این توافق نامه میتوان مبلغ سهم الارث مشخص شده وی را به صندوق دادگستری تسلیم و با اجازه قاضی دادگاه سهم بقیه را تسلیمشان نمود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مینونید برای تقسیم ترکه اقدام کنید

باسلام شمامیتوانیدباهمان توافقنامه تقسیم نماییدیادادخواست تحریروتقسیم ترکه راتقدیم دادگاه نمایید

با درود تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

درود دادخواست تقسیم ترکه متوفی را تقدیم دادگاه کنید

دادخواست تقسیم ترکه متوفی را تقدیم دادگاه کنید

میتوانید نسبت به تقسیم اموال متوفی (ماترکه) از دادگاه اقدام کنید