با مبایعه نامه بنگاه که کد دار میباشد و مهر دارد میشود کار های نقل و انتقال انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #04239870

سلام بنده در سال ۹۷ ماشینی خریدم که با فروشنده قرار شد ۴روز بعد به تعویض پلاک و کار های نقل انتقال انجام بده و بنده یک روز بعد با وی قرار داشتم بابت دادن مبلغ خودرو به وی و من تمامی پول را به صورت نقد به ایشان دادم و با فروشنده به یک نمایشگاه رفتیم بابت نوشتن مبایعنامه و نمایشگاهی پس از نوشتن مبایعنامه ماشین با تمامی مدارک از فروشنده تحویل گرفتم و یک روز قبل تعویض پلاک متوجه شدم که ایشان فوت شده اند و از اسفند سال ۹۷ ماشین تو پارکینگ خونه افتاده و من پیگیر وراث شدم که متوجه شدم ان ها همه در خارج از کشور هستن و هیچ کس نداره الان تکلیف چیه من باید چیکار بکنم با مبایعنامه بنگاه که کد دار میباشد و مهر دارد میشود کار های نقل و انتقال انجام داد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ورثه ایشان دعوای الزام به انتقال رسمی اتومبیل اقامه کنید و اگر آدرس آنها را نمی دانید نامبردگان را مجهول المکان اعلام کنید
پرونده شما در دادگاه مطرح می‌گردد و از طریق آگهی ورثه دعوت می شوند و دادگاه رسیدگی و حکم صادر می نمایند