دیسک کمر تاثیری در حکم شرب خمر دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۹ #04180709

درود برشما بنده به جرم شرب خمر به هشتاد ضربه شلاق محکوم شدم با توجه به مشکلی که دارم دیسک کمر و ام آر آی موجود
و نامه پزشک تاثیری در حکم دارد
باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر مستند باشد و پزشک قانونی تایید کند بله تاثیر دارد

موضوع را به اجرای احکام اطلاع دهید تا موضوع را از پزشکی قانونی استعلام کنند

سلام، بله تاثیر خواهد داشت. لیکن باید پزشکی قانونی تایید کند، درخواست و مستندات خود را به اجرای احکام ارائه دهید.

مستندات پزشکی خود را به اجرای احکام ارائه دهید تا جهت بررسی به پزشکی قانونی معرفی شوید

درود
مشکل و مدارک خود را به اجرای احکام ارائه دهید به پزشکی قانونی ارجاع می دهند.

درود بر شما، چنانچه پزشکی قانونی عدم توانایی و تحمل کیفر شلاق را در مورد شما گواهی کند، امکان تبدیل وجود خواهد داشت.