از دادگاه مواد مخدر تبرئه شدم و الان پرونده ماشینم به یک شعبه دیگر افتاده آیا ماشینم آزاد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۹ #04171702

با سلام بهمن ماه پارسال ماشین شخصی خودم را به یکی از آشنایان دادم به صورت خرید و فروش بود قولنامه اما بالا آن نوشتم امانت نامه عادی چون ثمن کل ۸۵ بود و او ۱۰ تومن آن را به من پرداخت کرد منم نوشتم امانت نامه و چنانچه تا مهلت چهل شب مابقی پول را پرداخت ننماید معامله فسخ و خودرو به نفع فروشنده میباشد و چونکه مبلغ کل پول پرداخت نگردید است خودرو به صورت امانتی تحویل خریدار گردید
بعد از دو روز ماشین را با ۳ کیلو گرم شیشه در استان کرمان گرفتند و توقیف کردند و مواد جاسازی نبود حالا به از ۹ ماه تاره من امروز تبرئه شدم که دستی در این کار ندارم و نداشته هیچ گونه اشتهاری در رابطه با مواد مخدر نداشته ام حالا از دادگاه مواد مخدر تبرئه شدم و الان پرونده ماشینم به یک شعبه دیگر افتاده آیا ماشینم آزاد میشود من خودم به شخصه به کرمان بروم یا منتظرم حکم باشم اگر خودم برم امکان دارد ماشین را زود تر حکم کند و درضمن باید آن مبلغ ۱۰ تومن را نیز به حساب دادگاه واریز کنم یا باید او را به خانواده اش پس بدهم به نظرم الان هیچ مشکلی وجود نداره برا گی آزادی ماشین چون من هیچ گونه دستی در این کار ندارم و پول ماشین را تمام کمال نگرفته ام که بگویم ماشین متعلق به متهم میباشد حاضرم ده تومن راه بدهم چون اموال متهم میشود و ماشینم را آزاد کنم آیا راهی وجود دارد کمکم کنید جناب وکلا آقایان وکیل همه پاسخ دهید تا مقایسه کنم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بهتر است یک وکیل از کرمان اخذ کنید تا ایشان روند کارتان را تسریع بخشند .

سلام ترجیحم بهتر از مراتب پرونده را حضور پیگیری نمایید تا هر چه سریعتر به نتیجه برسید و طبق قانون حاکم مسلم است این است که خودروی شما باید حاضر شده و متهم اصلی به پرداخت قیمت خودرو محکوم می‌شود