تکلیف ملک شراکتی بین زن و شوهر زمان مطالبه مهریه چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۹ #04151439

در صورت به اجرا گذاشتن مهریه از طرف زن زمانی که یک ملک اشتراکی بین زن و مرد وجود دارد به فرض اینکه مرد مال دیگری نداشته باشد تکلیف آن ملک چیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه می تواند ۳ دانگی که متعلق به زوج است بابت مهریه توقیف کند ولیکن چنانچه زوج اثبات نماید که دارایی دیگری غیر از این ۳ دانگ نداشته و قیمت ۳ دانگ ملک ایشان نیز در حد متعارف باشد ممکن است بتواند رفع توقیف نماید.

با سلام
قانونا یک ملک مسکونی جز مستثنیات دین محسوب میشود و قابل توقیف نیست البته در حد شان ایشان و نیاز محکوم علیه
اگر هم توقیف بشود میتوان با اعتراض و لایحه قانونی از آن رفع بازداشت کرد

سلام
بخشی از ملک در مالکیت زوج میباشد بابت مهریه توقیف و به شما پرداخت خواهد شد .(مگر اینکه زوج در آن منزل سکونت داشته باشد که در این خصوص جزء مستثنیات دین خواهد بود.)

سلام
بهه نظر امکان توقیف قدرالسهم زوج در این خصوص وجود ندارد و ملک در هر صورت جزو مستثنیات خواهد بود

با سلام و احترام بخش دیگر ملک که متعلق به همسر است بابت مهریه توقیف می‌شود و تا میزان مهریه متعلق به شما است.