رفتم تعویض پلاک میگه مهلت تموم شده؛ من چیکار بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #04151135

سلام من یک موتور خریدم بعد وکالت ۲۰ روز کاری گرفتم دفیقا فردای اون روز به خاطر کرونا همه جا تعطیل شد الان من رفتم تعویض پلاک میگه مهلتت تموم شده من چیکار باید بکنم طرف اول پیدا نکردم دلال رو میشناسم دلال به من قولنامه داده طرف اول وکالت

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما سعی کنید با مراجعه مکرر به همان واسطه مجددا وکالت بگیرید و اگر امکان پذیر نشد باید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک محل سکونت خود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک علیه فروشنده و مالک رسمی تقدیم تا موضوع از طریق مرجع قضایی رسیدگی شود

"با سلام"
اخیرا اعلام نمودند تمدید میگردد
بهتر است با رئیس تعویض پلاک صحبت نمایید

سلام
اگر مدت منقضی شده باید وکالت جدید بگیرید.

با سلام
هر چند که به دلیل تعطیلی تعویض پلاک، بایستی اقدام به تعویض بدون در نظر گرفتن مدت تعیین شده باشند که میتوانید از طریق رئیس راهنمایی شهر خود اقدام نمایید.
و اینکه با پیدا کردن مالک ، از ایشان بخواهید وکالتنامه تعویض برای شما تنظیم یا در صورت ساکن شدن در شهر شما ، حضورا حاضر شود.
و در نهایت در صورت عدم دسترسی با ارسال اظهارنامه به فروشنده که از او خودرو خریداری نموده اید طبق قولنامه ایشان را ملزم به این امر ( جهت تعویض پلاک ) نمایید