آیا بانک میتواند خسارت تاخیر و تادیه را مطالبه نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۴ #04142394

با سلام. بنده ضامن دیگری در بانک خصوصی بوده ام. و بانک چک محکوم علیه که امضا بنده ( ضامن اول) و ضامن دوم بوده را برگشت نموده و دادگاه برده و حکم اجرایی گرفته. اما محکوم علیه اقساط معوقه را به روز رسانی نموده و مابقی اقساط را طبق سر رسید در حال پرداخت میباشد. سوال این هست آیا بانک میتوانه خسارت تاخیر و تادیه را مطالبه نماید؟ باتوجه به توضیحات بالا.... با تشکر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آنچه بانک میتواند بر اساس حکم بگیرد همان است که در حکم مقرر و محکومیت دارید و در این گونه موارد پرداخت هایی که انجام می شود ابتدائا بابت خسارات محاسبه می‌نمایند و سپس وارد اصل بدهی می شوند بنابراین بعید به نظر می‌رسد که خسارات را بانک محاسبه نکرده باشد
و به هر حال اگر محاسبه نکرده باشند طبق قرارداد مربوط به وام حق مطالبه آن را دارند

سلام.اگر در قرارداد فیمابین این قضیه خسارت دیرکرد درج گردیده باشد که قطعا نیز همینطور است میتواند مطالبه کند .