با ادعای هیئت تشخیص چگونه از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #04141023

باعرض سلام.
اینجانب با کارفرما قرارداد مدت موقت یکساله کتبی منعقد کردیم. تاریخ شروع قرارداد رو در گوشه سمت چپ بالای قرارداد نوشتیم به تاریخ ۹۸/۰۵/۳۰ و در زیر اون ساعت کاری و حقوق ماهیانه و توضیحات و حتی مدت قرارداد رو هم یکساله نوشتیم و با مهر شرکت و امضای کارفرما در انتهای قرارداد نیز موجود میباشد. کارفرما من رو قبل از اتمام سررسید قرارداد کاری از کار اخراجم کرد در هیئت تشخیص بازگشت به کار به استناد ماده ۲۵ و بند دال ماده ۲۱ خواستم. الان هیئت تشخیص رای به اخراج موجه بدلیل زوال زمینه اشتغال در دادنامه عنوان کرده علت رو جویا شدم شعبه هیئت تشخیص میگوید تاریخ شروع قرارداد که در بالای سمت گوشه چپ در کاغذ نوشته شده نبایستی در اونجا نوشته میشده و بایستی تاریخ شروع قرارداد کاری در وسط متن قرارداد نوشته میشد و با این بهانه ها از کارفرما حمایت و پشتیبانی کرد که البته نفوذ مستقیم کارفرما به هیئت تشخیص میباشد در هیئت حل اختلاف در این باره چه بگویم و با این بهانه و ادعای مضحک هیئت تشخیص درمورد تاریخ قرارداد چگونه از خودم دفاع کنم تا به حق و حقوقم که حق السعی ایام تعلیق هست برسم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این که رای هیات تشخیص زوال زمینه اشتغال است با آنجه شما جویا شده اید دو چیز متعارض هستند در هر حال دلیل استنادی هیات تشخیص فاقد وجاهت قانونی است

سلام
شما باید یک لایحه دفاعی تنظیم کنید تا به حق و حقوق خود برسید
درخواست ارزیابی حقوقی بدید