برای رسیدن به ارثیه کاری میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۱ #04123934

من چند وقت پیش پدرم فوت کرده خانه مسکونی داریم به نام مادرم کرده بود یه ماشینم خریده بود که سند به نام دایی من بود و به نام پدرم نشده بود

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
منزل مسکونی به نام مادر و خودرو به نام دایی میباشد
متوفی ماترکی برای شما ندارد که سهم بخواهید

چیزی ب عنوان ارث نمیتوانید ادعا کنید زیرا چیزی بنامش نبوده و ندارد مگر مادرشما موافقت کرده و سهمی از منزل بشما داده

چیزی ب عنوان ارث نمیتوانید ادعا کنید زیرا چیزی بنامش نبوده و ندارد

بسمه تعالی : آنچه از اموال که توسط متوفی قبل از فوت بنام خصی شده باشد از مقوله ارث خارج است ومتعلق به مالک آن است . الا به اینکه بتوانید اثبات کنید که به صورت امانت به ذلایل اثباتی موجه بنام مالک فعلی شده و یا اقرار مالک فعلی و یا مدرکی دال بر این امر وجود داشته باشد که بتوانید بر اساس آن دادگاه را قانع ساخته و از مالکیت مالک فعلی خارج کنید تا اموال مذکور در زمره ماترک متوفی قرار گیرد

سلام
مادرتان و دایی تان اگر قبول دارند که اموالی که به نام نامبردگان است متعلق به پدر شما می باشد بدون هیچگونه تشریفاتی می توانند آن را به نام شما انتقال دهند و اگر هم قبول نداشته باشند کار شما سخت است و چنانچه دلایلی بر تعلق آن به پدرتان دارید می توانیدعلیه آنها ادعا مطرح کنید

سلام.وقتی پدرتان هیچ گونه دارایی ندارد شما چه چیزی را بعنوان ارث میخواهید بدست بیاورید.