چطوری میتونم اثبات کنم پولهای پرداختی؛ بابت سفته های ضمانت بوده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۹ #04096803

سلام خدمت بزرگواران که با وقت گذاشتن به مشکلات مردم و راهکار مناسب کمک با حل گرفتاری مردم دارید اگر بابت بدهی سفته ضمانتی خود که به تدریج پول را به دارنده سفته پرداخت کردم به چه صورت باید اثبات کنم که تمام پرداختی های من که همگی به صورت کارت به کارت بوده بابت این سفته ضمانت بوده.
من بابت مشارکت قرارداد ۵۰ میلیونی به سرمایه گذار ۵۰ میلیون سفته ضمانت دادم. من کل ۵۰ میلیون پس دادم اونم وجدانا و شرعا میدونه کل پول پس دادم. الانم رفته سفته ها را من غیر حق تاریخ زده و برده واخواست کرده. و میگه این پولی که دادی بابت بدهی دیگه بوده و پول سفته ها رو ندادی!! من چه جوری اثبات کنم!؟ من بدهی دیگه ای به این آدم نداشتم.

مشاوره حقوقی سفته
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
سند تجاری در ید دارنده نشان از مدیون بودن متعهدین ان دارد.
لیکن، سخن شما خلاف اصل می‌باشد و نیاز به اثبات دارد، می‌توانید با توسل به ادله محکمه پسند، از جمله فیش واریزی، شهادت شهود و سوگند، از خویش دفاع نمایید.

با توجه به اصل عدم استماع ایرادات در اسناد تجاری،شما موظف بوده اید در برابر مبالغ واریزی به حساب شریکتان رسید می گرفتید و یا سفته ها را پس از پرداخت بدهی استرداد می کردید. درحال حاضر اگر شهودی در اثبات ادعای پرداختهای خود دارید به دادگاه معرفی کنید

با سلام
با استناد به پرینت بانکی یا شهادت شهود مبنی بر پرداخت وجه سفته ها اقدام نمایید

با سلام
با دلایل اثبات دعوی از جمله شهادت شهود و استناد و فیش های واریزی میتوانید این امر را ثابت نمایید

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی "" بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است .ایشان باید مدرک روکند بابت چه بدهی سفته ها داده شده .شماهم متقابلا پرینت واریزی ها وقراردادمربوطه وشهود امرراارائه نمایید .وهرچه قرائن وشواهد هست جمع کنید

با ارایه پرینت حساب و شهادت شهود می توانیدادعای خود را به اثبات برسانید

سلام و درود، در این مورد از گواهان و پرینت واریزی بهره ببرید، هم چنین دادگاه نیز به اوضاع و احوال مساله توجه داشته و مطابق نظر احرازی رای صادر می کند؛ با مدارک و شواهد کافی حتی بدون قید ضمانت در سفته امکان اثبات وجود خواهد داشت، آرزوی بهروزی.