آیا تا آن زمان اصلا سندی به نام ما و سازنده نخواهد بود و طبق همان مبایعه نامه تا زمان انتقال سهم سازنده پیش خواهیم رفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۸ #04053588

با عرض ادب و احترام
طی قرارداد مشارکت در ساختی که به اتفاق سه تن از همسایگان با یک سازنده بسته ایم. قرار بر این است که دو واحد ۸۲ متری به پدر بنده برسد و البته ۴۴ متر از واحد دوم را از سازنده پیش خرید کنیم ( چون قدرالسهم ما ۱۲۰ متر است ) .
طبق مبایعه نامه ای که در بنگاه تنظیم شده است قرار شد ثمن این ۴۴ متر را ما طی ۴ قسط به سازنده پرداخت کنیم.
پس از اتمام کار و پرداخت سه قسط سازنده ملک را تحویل خواهد داد .
پدر بنده طبق توافق با سازنده قرار شده قسط چهارم را پس از دریافت سند و اخذ وام مسکن پرداخت نماید.
حال در مبایه نامه ما ذکر شده است انتقال سند رسمی این واحد بعد از دریافت قسط چهارم توسط سازنده حدودا ۷ ماه بعد از اتمام ساخت و تحویل ملک انجام خواهد شد.
خواستم بدانم این موضوع مشکل قانونی ندارد و اصطلاحا سازنده نمیتواند زیرش بزند؟؟ و در ضمن آیا سند اولیه ای نصف نصف خواهد آمد و بعدا سازنده منتقل خواهد کرد و یا اینکه تا آن زمان اصلا سندی به نام ما و سازنده نخواهد بود و طبق همان مبایعه نامه تا زمان انتقال سهم سازنده پیش خواهیم رفت ؟؟ و آیا سازنده میتواند سند کل این واحد را به نام خود بزند ؟؟ ( وکالت در حد کاری بابت جواز و تحویل اسناد در انتها به ایشان داده ایم)
البته این مشکل در مورد دو مالک دیگر وجود ندارد زیرا مبلغ پیش خرید آنها تا قبل از امضای تقسیم نامه در سه قسط تسویه خواهد شد.
با تشکر و سپاسگذاری

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع انتقال رسمی مالکیت بستگی به متن قرارداد و توافقات میان مالکین و سازنده دارد . در بعضی از قراردادها به نسبت پیشرفت عملیات ساختمانی سهام سازنده منتقل شده و در بعضی دیگر در پایان سفت کاری و .... . همچنین مطابق مواردی که ذکر کرده اید قسط چهارم باید همزمان با دریافت اسناد تفکیکی توسط پدرتان پرداخت گردد .