آیا ایشان می تواند به بهانه امضا نکردن، مبایعه نامه را ابطال نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #04050244

با سلام و احترام، ۶ دانگ سرقفل و ۶ دانگ مالکیت مغازه ای را خریده ام که مالک آن سه برادرند. یکی از برادران از بقیه برادران وکالت تام داشته و به استناد آن ۶ دانگ مالکیت را به من واگذار کرده. ۶ دانگ سر قفل را هم همین برادر از سر قفل داران به صورت فروشنامه عادی خریده و همانگونه مجموعا به من واگذار کرده. حالیه با توجه به اینکه یکی از برادران قبل از مبایعه نامه فوت نموده و وکالت مذکور نسبت به ایشان منفسخ است. همسر برادر مرحوم مدعی است که چون وکالت نامه نسبت به سهم همسر ایشان منفسخ گردیده لذا فروش ۲ دانگ مالکیت مربوط به ایشان فروش مال غیر است. ۲- می خواهد انتقال سرقفل ها را به اینجانب باطل کند و مدعی است چون امضای وی ( یکی از سه مالک ) را ندارد سرقفل نباید منتقل می شده.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی :
با سلام؛ اگر فروشنامه سرقفلی که برادر وراث به استناد آن اقدام به فروش سرقفلی به شما کرده در زمان حیات آن برادر متوفی تنظیم و دارای امضاء وی باشد یا اگر بعد از فوت برادر ایشان تنظیم شده به تایید ورثه متوفی رسیده باشد اشکالی برای سرقفلی پیش نخواهد آمد . لیکن اگر این موارد طی نشده باشد ، سرقفلی هم مانند مالکیت به نسبت ۲ دانگ قابل ابطال خواهد بود . اگر امکانش را داشته باشید بهتر است با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره ای دقیق با بررسی مدارکتان بنمایید . موفق باشید .

میتواند نسبت به دو دانگ تقاضای ابطال معامله را بنماید .