آیا کمیسیون پزشکی هیات سه یا پنج نفره همون پزشکی قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷,۴۶۲ #04014036

سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم.
بنده پارسال ماشین بهم زد من عابر پیاده بودم. و ماشین مقصر صد ر صد اعلام شد. بعد از چند ماه بیمه به عنوان علی الحساب نصف دیه ام رو پرداخت کرد. الان که یک ساله گذشته و رای نهایی هم چهار ماهه که صادر شده. قاضی دستور پرداخت هم داده به بیمه..تازه بیمه اومده اعتراض زده که منو بفرستن کمیسیون پزشکی و هیت سه یا پنج نفره. چون به تصادف شک کردن و گفتن احتمال صحنه سازی وجود دارد...
صدمه های وارد شده به من. خوردشدگی استخوان بازو که پلاتین شده. شکستگی استخوان درشت نی ساق پا. شکستگی انگشت سوم دست. کبودی در ناحیه صورت و پا و دست و پشت. پارگی لاله گوش که بخیه شده .و چند بخیه روی پام.
خواستم کمک کنید یه راهنمایی کنید که الان تکلیف من چیه؟
آیا کمیسیون پزشکی هیت سه یا پنج نفره همون پزشکی قانونیه که قبلا دو بار رفتم؟؟و اینکه اگر جداست هزینه ای هم داره؟
الان یک هفته اس که بیمه اعتراض زده اما قاضی هنوز هیچ دستوری نداده چرا؟ یه نامه هم نداده که برم این کمیسیون پزشکی...
تشکر میکنم اگر راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منظور از کمیسیون پزشکی تعدادی از پزشکان متخصص در زمینه صدمات وارد نسبت به شما هستن که پرونده شما را مجددا بررسی و در صورت لزوم جهت معاینه از شما دعوت بعمل می اورند هزینه نیز در اینجا توسط معترض پرداخت خواهد گردید

با سلام
هیئت پنج نفره متشکل از پزشکان سازمان پزشکی قانونی میباشند که معمولا نیازی به معاینه مجدد وجود ندارد و پرونده مورد بررسی قرار میگیرد در صورت وجود ابهام از شما جهت معاینه دعوت میشود و هزینه متوجه شما نیست و معترض پرداخت مینماید.