با توجه به اینکه در مبایعه نامه قید کردم '' در صورت وجود هر گونه مدعی با اسناد و مدارک معتبر، فروشنده باید پاسخگو باشد''، آیا باز هم املاک در این مورد مقصر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #04006578

سلام و عرض ادب
بنده صاحب املاک هستم، زمینی رو که از طریق یکی از دوستانم معرفی شده بود فروختم، اسناد و مدارک موجود جهت فروش این بود:
۱. سند مشاع ۲۷۰۰۰ کمتر زمین به نام خانم الف
۲.وکالت نامه فروش از خانم الف و پسرشون به آقای ب
(آقای ب: مالک یا فروشنده در مبایعه نامه من)
۳.نقشه یو تی ام ۳۰۰ متر زمین
۴.پروانه دیوار کشی از شهرداری
۵.فرم ثبت نام سامانه سیماک به نام آقای ب

بنده مبایعه نامه ای به نام فروشندخ ( آقای ب ) و خریدار ( آقای ج ) نوشتم.

زمین مورد نظر بر اساس پروانه دیوار کشی، دیوار شده است و مالک دیگری برای زمین مدعی شده که با پیگیری بنده در اداره ثبت متوجه شدیم آقای مدعی سند دفترچه ای شش دانگ دارد.

حالا سوال اصلی اینجاست:
۱.با توجه به اینکه در مبایعه نامه قید کردم '' در صورت وجود هر گونه مدعی با اسناد و مدارک معتبر، فروشنده باید پاسخگو باشد'' و نگارش مبایعه نامه با استناد بر "اسناد صدالذکر ۱.۲.۳.۴.۵" نگارش یافته، آیا باز هم املاک در این مورد مقصر است؟
۲ در صورتی که املاک مقصر باشد،. جرم آن چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این حالت اگر مشکل قانونی وجود داشته باشد فروشنده مطابق مبایعه نامه باید پاسخگو باشد و مشکل را برطرف نماید
در اینجا جرمی واقع نشده بلکه صرفا از مفاد قرارداد و شروط ان تخلف نموده است