صدور رای غیابی با حضور وکیل خوانده در جلسه و ثبت لایحه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱ #03980539

سلام، خوانده در جلسه اول شورای حل اختلاف حاضر نشده است. شخصی قبل از جلسه به عنوان وکیل خوانده لایحه داده و در جلسه دادگاه نیز حاضر شد و دفاع نمود. حالا رای محکومیت خوانده صادر شده اما به صورت غیابی! وقتی وکیل طرف لایحه داده و حضوری آمده، چطور رای غیابی صادر شده؟ این با آئین دادرسی مطابقت دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان صدور رای غیابی وجود ندارد در صورت واخواهی نیز اقدام خوانده بی اثراست و قبل از اقدام به واخواهی به قاضی صادر کننده رای مراجعه نمایید

با درود
اگر پرونده در صلاحیت شورا بوده حضور وکیل خوانده در جلسه باعث صدور رای به صورت حضوری است اما اگر پرونده صرفا برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده حضور خوانده در جلسه سازش تاثیر در غیابی و حضوری بودن رای دادگاه ندارد .

با سلام
امری که بیان نمودید خلاف قانون است، حضوری به شعبه مراجعه نمایید، در صورت عدم افاقه موضوع را به ریاست مجتمع اطلاع داده و درخواست پیگیری مطرح کنید.

اگر شورا صلاحیت رسیدگی و صدور رای دارد خلاف مقررات است از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید نتیجه نگرفتید شکایت کنید

این موضوع خلاف قانونی است و میتوانید شکایت نمایید.

بادرود
بله اگر لایحه داده رای باید حضوری باشد چون وکیل به مابه خود طرف است