تامین دلیل برای کارکرد خودرو در پروژه در صورت نداشتن قرارداد کتبی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۰ #03964461

سلام
چگونه از شورای حل اختلاف در خواست کنم بابت تامین دلیل کارکرد خودرو که قرار داد بصورت شفاهی بوده؟
روال کار تامین دلیل کار کرد خودرو چگونه انجام میشود؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تامین دلیل دادخواست بدهید کارشناس در خصوص ارزیابی کارکرد اظهارنظر می کند

تامین دلیل توسط کارشناس انجام میشود ولیکن برای اثبات ادعا بایستی دلایل دیگری ارائه نمایید .

هدف از تامین دلیل چیست؟ منظور از «تامین دلیل» حفظ، نگهداری و شرح دلایل و (‌وضعیت‌) موجود در عرصه اختلاف و دعوا‌، برای امکان استفاده ذی‌نفع دعوا در تشریفات دادرسی آینده‌ است. اگر قصد طرح دعوایی دارید که می خواهید به میزان کارکرد خودرو استناد کنید در شورای حل اختلاف درخواست دهید این امر به کارشناس مربوطه ارجاع می شود.

با سلام
بهتره بر اساس قرارداد مکتوب، یا سایر قراین و مستندات ممکن استفاده کنید و شهود اگه وجود داره و یا اقرار خود شخص

با سلام تامین دلیل در شورای حل اختلاف کمکی در این زمینه نخواهد کرد چنانچه قراردادی در این خصوص ندارید از سایر قراین و مستندات ممکن استفاده کنید

پس ازتامین دلیل هزیته کارشتاس راپرداخت و باکارشناس تلفنی هماهنگ‌میکنید