به علت ضرب و شتم منجر به جرح توسط همسرم، میتوانم تقاضای دیه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۸ #03933214

با سلام
من چند روز پیش توسط همسرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و با توجه به ضربات شدید ایشان به سرم با صندلی بیهوش شدم و حتی یکی از دندان های جلو را هم از دست داده ام و با حضور اورژانس و پلیس به بیمارستان منتقل شدم و بعد به پزشکی قانونی رفتم، و من را از خانه خودم بیرون کرده و ملک من را تصرف کرده اجازه ورود هم به من نمیدهد و من را تهدید به مرگ می کند.
میخوام بدونم آیا امکانش هست که من بتونم از همسرم دیه بگیرم؟
و او را خانه خودم بیرون کنم؟
و اجازه ورود به ایشان ندهم به دلیل عدم امنیت جانی؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر زوجه خوف جانی داشته باشد می‌تواند قانونا تمکین نکند

سلام
در خصوص ضرب و جرح شکایت کنید چنانچه بیم خوف ضرر مادی یا جانی باشد دادگاه شما را مجبور به زندگی مشترک با زوج نمی کند

بله میتوانید تقاضای دریافت دیه نمایید و بابت ضرب و جرح عمدی نیز شکایت نمایید .
اگر منزل بنام شما میباشد مییتوانید ایشان را از منزل بیرون کنید و نسبت به تهدید و مزاحمت از ایشان شکایت نمایید .

ا سلام
برای ضرب و جرح شکایت کیفری کنید.
شما میتونی هر کسی رو از ملکت بیرون کنی مگه اینکه قراردادی مثل قرارداد اجاره داشته باشه
برای راحتتر شدن پیشنهاد داوری را مطرح می کنم

سلام شما میتوانید علیه زوج به علت ضرب و جرح و تهدید وتوهین شکایت کیفری کنید و ایشان بابت ضرب و جرح با استناد به پزشکی قانونی به دیه و حبس و همچنین بابت تهدید به ۷۴ ضربه شلاق یا حبس محکوم میشود شما با استناد به مدارک مالکیت میتوانید از ورود ایشان به ملکتان خودداری کنید ودر صورت تصرف زوج دادخواست رفع تصرف بدهید یا خلع ید مطرح کنید در صورت خوف و ضرر بدنی و مالی میتوانید در مسکن جداگانه از زوج زندگی کنید وبرای این لازم به حکم دادگاه نیست همچنین بابت سو معاشرت زوج وضرب وجرح از مصادیق عسر و حرج محسوب که به شما حق طلاق میدهد

سلام بله میتوانید علاوه بر دیه تقاضا تعیین مسکن جدا بکنید و حتی میتواند از موارد تحقق حق طلاق برای شما باشد

با سلام مخاطب گرامی عمل ایشان در ضرب و جرح شما جرمی آشکار و موجب محکومیت به حبس و دیه است. اگر ملک متعلق به شماست الزامی ندارید که ایشان را به ملک خود راه بدهید. و چنانچه خوف امنیت بیشتر جانی خود هستید میتوانید مستند به همین ضرب و جرح و سوء رفتار تقاضای طلاق به علت عسر و حرج مطرح نمایید.