استناد به شهادت شهود به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #03927214

با سلام
بنده یه پرونده داشتم که رای صادر شد و پرونده مختومه شد مجددا در خصوص همان موضوع در شعبه دیگری طرح دعوا شده سوال من این هست آیا من میتونم به شهادت شهود که در شعبه و پرونده قبل شهادت داده در پرونده جدید استناد کنم یا برای پرونده جدید قابل استناد نیست
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با استناد به امر مختومه ( قبلا پرونده جریان داشته و رای صادر شده ) را دادگاه بخواهید

اشاره به شهادت شهود برای بیان و اثبات موضوعی خاص بلااشکال می باشد ولی امکان استفاده از آن تحت عنوان دلیل و مدرک پرونده جدید میسر نبوده و ارزشی نخواهد داشت .

با سلام
اگر موضوع دادخواست و طرفین دعوا در دعوای قبلی با فعلی یکی باشد به اعتبار امر قضاوت شده قرار رد دعوا صادر میگردد

هیچگاه برای دعوایی که قبلا حکم قطعی صادر شده، نمیتوان دوباره طرح دعوا کرد مگر اینکه ادله جدیدی یافت شود و یا موضوع پرونده عوض شده باشد. لذا اگر دوباره طرح دعوا شده یعنی پرونده جدیدی است و شهادت شهود دوباره قابل استفاده است