میزان مجاز فعالیت های تجاری یا حقوقی برای اتباع خارجی(افغانی)

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۷ #03910232

سلام خسته نباشید
همینطور که کاملا مشخصه و می دانیم،
همه ی آدم های دنیا مجاز به انجام دادن کار های حقوقی خودشون یا داشتن فعالیت های تجاری و تولیدی برای خودشون هستند مگر اینکه قانون به طور مستقیم رسما اونهارو محدود یا محروم کنه
بنده افغانی هستم و کارت آمایش دارم
چند تا سوال دارم
می خواستم ببینم :
۱_ اتباع افغانی دارای کارت آمایش چه میزان محدودیت در داشتن اموال دارند؟(در مقایسه با فرد ایرانی)و اتباع دارای پاسپورت چطور؟
۲_ اتباع دارای کارت آمایش از نظر فعالیت های تجاری و تولیدی چه محدودیت هایی داریم؟ اتباع دارای پاسپورت طور؟(اصلا به ما جواز کسب می دهند؟، به ما اجازه داشتن مغازه می دهند؟، اجازه داشتن کارگاه کوچک می دهند؟، اجازه داشتن تولیدی های بزرگ را می دهند؟، آیا می توانیم یه برند برای تولیدی کوچک یا بزرگ خود ثبت کنیم؟، آیا می توانیم یک شرکت در ایران ثبت و راه اندازی کنیم؟، امکان فعالیت های بازرگانی (صادرات و واردات) داریم؟)

لطفا به همه ی سوالات پاسخ دهید و در پاسخ به سوالات جواب بدهید و ننویسید با وکیل تماس بگیر.

مرسی از زحماتتون

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اتباع خارجه در ایران می توانند دارای اموال منقول وغیر منقول باشند وی با محدودیت که قانون مشخص کرده وکسب کار هم مجازند ولی ثبت شرکت وبرند بنام اتباع خارجه در ایران ممنوع است

با سلام و احترام با توجه به اینکه سوالات جنابعالی متعدد است و در کشور دهها عنوان قانون و آیین نامه به این امور اختصاص دارد. در صورت نیاز به کسب اطلاع بیشتر با شماره واتس آپ اعلامی ارتباط بگیرید تا اطلاعات لازم برای شما ارسال گردد.