شکایت از کارفرما در مورد رد نکردن حق بیمه؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #03894839

با عرض سلام
من در یک درمانگاه خصوصی حدود ۱۶ سال کار کردم از سال۸۴ ولی بیمه من از سال ۹۰ برام رد شده! الان برای شکایت از کار فرما و دریافت ون ۶ سال باید چیکار کنم!
اصلا میتونم شکایت کنم چطوری میتونم اثباتش کنم!

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، با جمع آوری مدارک از جمله قراردادهای این مدت و استشهاد یه و مدارک دیگه مثل فیش حقوقی میتونید با مراجعه به اداره کار محل سکونت خودتون ، شکایت مطرح کنید

قطعا میتوانید . به اداره کار مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید. کارفرما باید مدارک مبنی بر بیمه ارائه نماید و درغیر اینصورت محکوم شده و حق بیمه شماو غرامات را باید پرداخت نماید

دوست عزیز
مستندات زیادی در اطراف شما وجود دارد که می تواند به آنها در هیات تشخیص اداره کار استناد کنید.
-پرینت حساب بانکی و واریزهای مربوطه از اولی که کار کرده اید. حتما مهر بانک خورده شود و واریزی های مربوطه را هایلات کنید.
- مکاتبات فیزیکی یا در اتوماسیون به اسم شما
- استشهادیه از کسانی که شما می شناسند
- کارت کارمندی
- یا هر مدرک دیگری که خودتان بهتر می دانید.
ضمنا مانده مرخصی، عیدی و سنوات را نیز می توانید در صورت عدم واریز، مطالبه کنید
در خدمتیم