امکان دارد جریان پرونده زود تر طی شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۸ #03890093

با سلام
تورو خدا هر کسی جواب سوال منو میدونه بگه لااقل راهی جلو پاییم بزارید برادری کنید یک دنیا ممنون خدا کنه خیر ببینید انشالله موفق باشید
بهمن پارسال یک دستگاه اتومبیل داشتم که به یکی از آشنایان دور دادم ما قولنامه رو در یک برگ دفتر نوشتیم چون همدیگر را میشناختیم مبلغ کل پول ۸۵ تومن بود و او مبلغ ۱۰ تومن آن را به من داد و باقی پول ۷۵ تومن را چهل شب دیگر میدهد
من بالای همان برگ به جای قولنامه نوشتم امانت نامه و نوشتم چنانچه چهل شب دیگر پول را پرداخت نکنند معامله فسخ و چونکه مبلغ کل پول پرداخت نگردید است خودرو به صورت امانتی تحویل داده شد بعد از دو روز در راه برگشت خودش برادرش. همسرش و دو تن از بچه های او در راه برگشت از کرمان در ایست بازرسی کرمان همراه ۳ کیلو گرم شیشه دستگیر شدند و ماشین من توقیف شد من رفتم کرمان رو اول که میشه پارسال گفتم امانتی بوده آنها گفتندو امانتی بوده باید درباره تو نیز تحقیق شود که دستی در این کار نداری خلاصه بعد از ۹ ماه چند روز پیش تبرئه شدم که من هیچ گونه اشتهاری در زمینها مخدر نداشته ام و ندارم حالا پرونده ماشینم به یک شعبه دیگر افتاده است و آنها برای آزادی یا مصادره آن تصمیم میگیرد به نظر شما ماشین آزاد میشود حضوری به کرمان بروم امکان دارد جریان پرونده زود تر طی شود تورو خدا راهی جلو پاییم بگذارید منتظرم چشم انتظار ۱۰ ماه است که ماشین من داخل پارکینگ است دیگر پوسید کمکم کنید خیر ببینید ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما‌یک‌اظهارنامه‌‌درثنا‌به‌خریدار‌ارسال‌کنید‌و‌قید‌کنین‌معامله‌بیع‌شرط‌بوده‌و‌چون‌در‌مدت‌مقرر‌بقیه‌ثمن‌را.پرداخت‌نکردی‌‌معامله‌را‌فسخ‌کردم‌و‌بعد‌‌زود‌دادخواست‌تتفیذ‌فسخ‌معامله‌بدهید‌و‌بعد‌از‌حکم‌دادگاه‌میتونین‌ماشین‌را‌تحویل‌بگیرین