شکایت از پزشکی قانونی امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۰ #03865768

بنده برای شکایت از پزشکی قانونی باید به دادسرای ویژه مراجعه کنم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام به طرح شکایت کنید

باسلام
بهتر بود موضوعی که میخواهید نسبت به آن شکایت کنید را نیز ذکر می کردید .

درود
می توانید اگر شکایتتان در خصوص جرایم پزشکی است از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید. بستگی دارد چه شکایتی می خواهید مطرح کنید.

با سلام و احترام
اگر قصور پزشک قانونی یا تقصیر وی سواستفاده از اختیارات قانونی، گزارشی خلاف واقع، اعمال غرض در رسیدگی پزشکی یا دریافت رشوه و یاهرجرم دیگری که قابل تصور است باشد، حسب مورد دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی و یا دادسرای عمومی صلاحیت رسیدگی به شکایت از پزشکی قانونی را دارد.می توانید به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید.

جهت شکایت از پرسنل پزشگی قانونی به ریاست پزشگی قانونی تقدیم شکایت کنید

درود بر شما، میتوانید علیه پزشکی قانونی از طریق نظام پزشکی یا دادسرای عمومی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید.

امکان پیش بینی زمان در پرونده های حقوقی به دلیل کثرت پرونده و شلوغی ادارات ممکن نیست