آیا رفته تجدید نظر و قرار منع تعقیب نقض شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #03843639

عرض ادب و احترام،
متن پرونده در ثنا این هست:

*نسبت به شکایت اقای -------------------- مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات طی شماره .... مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۷ قرار منع تعقیب صادر شد.
۶-در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۸ وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۲ تعیین گردید
۷-ابلاغیه شماره .... مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ مربوط به ---------- در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۸-ابلاغیه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ جهت ابلاغ دادنامه شماره .... مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۷ برای ---------صادر شد*

و اخرین تغییر پرونده در همان ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
۷ درج شده.
امکان داره متهم محکوم شده باشه؟
با توجه به گذشت حدود ۱.۵سال و اینکه دیگر هیچ پیامی نیامده در سامانه.
ممنون از شما بزرگواران اگر راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به موجب ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مقام قضایی در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم قرار منع تعقیب صادر می کند.

با سلام
بنا به ابلاغیه های ارسالی پرونده شما هم اکنون در تجدید نظر میباشد و متاسفانه خیلی زمان رد شده و بهتر است حضوری مراجعه نمایید احتمالا رایی صادر شده و برای شما پیامک ارسال نشده است

سلام
پرونده از دادگاه تجدید نظر برگشت نشده است