مطالبه وجه در اثر کارت به کارت اشتباهی از چه طریقی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۴۱ #03818647

با سلام
بنده ۳۰۰ تومن به اشتباه به کارت شخص دیگری واریز کردم، پس از ان از شعبه بانک وی، شماره تماس ان را پیدا کردم و بهش زنگ زدم ، گفت وجه را عودت نمیدهم حسابش را هم همان حین واریز خالی کرده بود و هیچ موجودی نداشت
در نزد بانک ملی ۵ حساب داشت که ۳ ادرس برای شهر میانه در اذربایجان شرقی و ۲ ادرس برای شهر بهارستان استان تهران بود.
من حقوقی شکایت کردم و به دلیل زیادی ادرس، وی را مجهول المکان قید کردم، تاریخ دادگاه در ۲۵ تیر ۹۸ هست و شغل وی نقاش است و حدس میزنم یارانه بگیر است و یقین دارم در جلسه اول دادگاه که برای وی نشر اگهی شده، حضور پیدا نمیکند
حالا پرسش من اینه که ایا در جلسه اول حکم وی صادر میشود یا تمدید وقت خواهد شد؟
و این که من میتوانم در خواست مسدودی تمامی حساب های بانکی وی و حساب یارانه آن را به شورا بدهم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در راستای اشتباه و ایفای ناروا قابل مطالبه است

ماده ۳۰۱ قانون مدنی بیان می‌دارد: «ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﺪا ﯾﺎ اﺷﺘﺒﺎﻫﺎ ﭼﯿﺰی را ﮐﻪ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ، درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﺪ، ﻣﻠﺰم اﺳﺖ ﮐﻪ آن را ﺑﻪ ﻣﺎﻟﮏ ﺗﺴﻠﯿﻢ نماید». همچنین ماده ۳۰۳ همین قانون عنوان می‌دارد: «ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﻟﯽ را ﻣﻦ ﻏﯿﺮ ﺣﻖ، درﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮده اﺳﺖ ﺿﺎﻣﻦ ﻋﯿﻦ و ﻣﻨﺎﻓﻊ آن اﺳﺖ اﻋﻢ از اﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺪم اﺳﺘﺤﻘﺎق ﺧﻮد ﻋﺎﻟﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﺎ ﺟﺎﻫل».
در جلسه نخست رای صادر خواهد شد .اگر حتی حضور پیدانکند رای غیابی صادر خواهد شد.اگرحساب بانکی متعلق به محکوم علیه اعلام شود بانک ملکف است. مطابق دستور مقام قضایی عمل کرده و عند الزوم آن را مسدود و یا وجه موجود را (قطع نظر از منشاء ) به حسابی که مقام قضایی اعلام کرده منتقل نماید

اصولا پس از برگزاری جلسه اول ، شورا رای راصادر میکند . بعداز قطعیت رای شورا و ارسال پرونده به اجرای احکام ، آن موقع می توانید حساب های وی را توقیف کنید .

با سلام ووقت بخیر
اگرمجهوالمکان باشد و حسب نشرآگهی هم درجلسه حضور پیدا نکند رای به نفع شما صادرمی شود و میتوانید برای مسدودی حسابهای ایشان هم اقدام کنید .

پس از قطعیت حکم بله میتوانید حساب های ایشان را مسدود نمایید .

با سلام :
در جلسه اول طرف روبرو حاضر نشود معمولا شورا جلسه را تجدید میکنه.
در جلسه دوم محکوم میکنه.
در خصوص یارانه مسدودی انجام نمیشه ، اگر هم به اشتباه توقیف گردد با اعتراض متهم رفع مسدودی انجام میشود .