صاحب خونه پول پیش رو دو ماه جلوتر گرفته ولی الان که قرارداد تموم شده نمیده که ما بلند نشیم؛ چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #03784216

از نظر قانونی بخوام پیگیری کنم چقدر طول می‌کشه و نتیجه چیه؟ جای دیگه قرارداد بستیم ولی صاحب این خونه بخاطر اینکه ما رو از دست نده پولو داره ولی نمیده. املاکی هم دوستشه و همکاری نمیکنه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر آمادگی جهت تخلیه ملک و استرداد ودیعه برای ایشان ارسال کنید. در صورتی که نسبت به این موارد اقدام نکردند ابتدا باید ملک را تخلیه کنید و دادخواست تامین دلیل به شورا تقدیم دارید که تخلیه ملک تایید شود.
به استناد مدارک فوق، دادخواست مطالبه وجه ودیعه علیه ایشان تقدیم کنید.میتوانید برای معافیت موقت از هزینه دادرسی، دادخواست اعسار نیز هم زمان مطرح کنید. موید باشید

طی اظهارنامه به موجر اعلام کنید که با توجه به اتمام قرارداد قصد تخلیه دارید و ظرف مدت مشخص پول پیش را استرداد کند
(اگر موجر همکاری نکرد)
(۱.ابتدا اقدام به تخلیه خانه ای که اجاره کردید کنید
۲.از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید برای تامین دلیل .و کلید ها را تحویل شورا حل اختلاف بدهید.
۳.با استناد به تامین دلیل صادره در خصوص تخلیه ملک .دادخواست مطالبه پول پیش و خسارت تاخیر تادیه (علیه موج )مطرح کنید

سلام
اقدام به تنظیم و ارسال اظهار نامه نمایید در صورت عدم توجه ایشان دادخواست مطالبه وجه ودیعه را مطرح نمایید