مدعی است که ۱۲ میلیون پول نقد به من داده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #03764036

با سلام شخصی ۳۰ میلیون تومن از من سفته داره و شکایت کرده در واقع این اقا فقط ۱۸ میلیون بمن پول داده و قرار بود چون ایشون به شخص دیگه ای بدهکاره به اندازه ۳۰ میلیون
۱۲ میلیون بقیش رو خودش بده و سفته منو بهم برگردونن
الان متوجه شدم که سفته ها رو پیش خودش نگه داشته و اصلا شخص دیگه ای در کار نیست و همه سفته هارو هم به اجرا گذاشته این اقا تو پیامک هاش چندین و چند بار اعتراف کرده که فقط ۱۸ میلیون بمن پول داده که فیشش هست الان مدعیه ۱۲ میلیون پول نقققد بمن داده حتی شاهد هم داره به گفته خودش با توجه به اینکه من سفته ها رو جلوی یسری دوربین های مداربسته بهش دادم و پیامک هاش هم که گفتم چجورین ایا توی رای دادگاه تاثیر داره؟
و بعنوان نکته دوم بخاطر این کارش و فریب من تحت چه عنوانی ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی اگر شاهد یا شواهد و مدارک کافی دارید میتوایند علیه ایشان شکایت نمایید

شما میبایست با دلایل معتبر به امانی بودن سفته استناد کنید

صرف وجود سفته نزد دارنده دلیل بر بدهکار بودن صادرکننده است و قابل مطالبه است