طفلی که به پدرش سپرده شده است، با این شرایط امکان سلب حضانت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #03753739

سلام.
می خواستم بدونم که شخصی که در زمان طلاق توافقی بچه رو به شوهرش داده و در ازاش طلاق گرفته بعد از گذشت مدتی از این ماجرا در یکی از روز هایی که طفل رو برای ملاقات پیش مادرش میاورده به جای این که دست طفل رو بگیره و به اون طرف خیابان ببره طفل رو راهی می کنه و طفل تصادف می کنه و قبلا معتاد بوده چند بار به کمپ هم مراجعه کرده ترک کرده بود در زمان حضانت طفل اما الان دوباره شروع کرده . می خواستم بدونم در این مورد می شه درخواست ضانت داد برای طفل یا فقط خانم حق ملاقات رو داره ؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا ترتیب اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند, اتخاذ کند

با اثبات عدم صلاحیت پدر از طریق مرجع قضایی می توان حضانت فرزند رو گرفت

سلام
با توجه به اظهارات شما میتوان با اثبات اعتیاد پدر و عدم صلاحیت ایشان دادخواست سلب صلاحیت مطرح نمائید.

در صورت وجود د لیل برای سلب حضانت دادگاه حضانت را به مادر می‌دهد. و در غیر اینصورت نیز بستگی به مفاد دادنامه دارد.

مخاطب عزیز
بر اساس اظهارات شما :

اگر در شرایط پدر طفل تغییرات اساسی ایجاد شده باشد که برای طفل خطر ایجاد می کند می شود درخواست حضانت داد. ولی اگر این تغییرات قابل اثبات نباشد و یا ..... امکان رد درخواست زیاد است

لذا نیاز است تا پرونده رویت و مشاوره صورت پذیرد