دیه چطور محاسبه میشه و جمعا چند درصد میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۹ #03694101

سلام،
برای من برای تعیین دیه، نوشته حارصه بالای ابروی راست و زیر چشم راست، روی قوزک خارجی و زانوی پای راست، روی قوزک خارجی پای چپ. میخواستم ببینم چطور محاسبه میشه و جمعا چند درصد میشه؟و آیا در ماه ذوالحجه ماه حرام محاسبه میشه؟ممنون ازشما و خداقوت

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه شما با توجه توضیحات ارائه شده مجموعا ۵% از کل می باشد که معادل ۱۶.۵۰۰ می باشد و البته مقررات تغلیط دیه صرفا مختص قتل می باشد و مشمول جراحات نمی شود و در نتیجه مبلغ اعلامی افزایش پیدا نخواهد کرد

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید
و نیز تغلیظ دیه ( ماه های حرام ) صرفا برای قتل خواهد بود نه جراحت و شکستگی و غیره .

با سلام
اولا ماههای حرام و غیرحرام، درخصوص دیه فوت فقط مدنظر قرار می‌گیرند. درخصوص دیه جراحات و صدمات بدنی ماه حرام و غیرحرام مطرح نمی شود.
ثانیا این مطلبی که شما فرستادید، متن گواهی پزشکی قانونی هست. باید منتظر بمانید تا بعد از تایید دادگاه و صدور حکم، درصدها تعیین شده که در آن زمان دیه قابل محاسبه خواهد بود....

ماه های حرام محرم، رجب، ذی القعده و ذی الحجه میباشد که اگر قتل در ان ماه ها اتفاق بیفتد موجب افزایش ثلث دیه میشود. میزان دیه بستگی به دادنامه دارد و نمیتوان تعیین کرد

سلام
تعیین میزان دیه بر عهده پزشکی قانونی و اجرای احکام میباشد