دو نفر این موضوع رو میدونن ولی شهادت نمیدهند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #03693802

سلام،
حدود سه ماه پیش با دو تا از همسایه ها درگیر شدیم به این صورت که بارها تذکر لسانی دادیم که سر ظهر بچه هاشون رو توی کوچه ول نکنن که متاسفانه یک روز بعد از ظهر پسر همسایه حدود سی ساله با فحاشی به درب خونه ما اومد و تهدید کرد بعد از نیم ساعت موقع اذان مغرب با یکی از دوستان معلوم الحالش سر راه مسجد برادرم رو مورد ضرب و شتم قرار دادن. بعد از اون واقعه به در خونه ضارب رفتیم و چند بار داد زدم و محکم ضربه زدم به در و گفتم بیایید بیرون که باز نکردن. رفتم کلانتری و موقع برگشت دیدم که کوچه شلوغه و مامور اومده فردای اون روز که برگ احضاریه کلانتری رو به در خونشون بردیم بعد از ظهرش همین اتفاق برای مادرم تکرار شد و پسر همسایه دومی مادرم رو مورد ضرب و جرح قرار دادن و پسر همسایه اولی درحال فیلمبرداری بوده. حالا بعد از گذشت چند ماه دادگاهی برادرم بابت برگ پزشک قانونیش داره تقریبا به نتیجه میرسه ولی شهود مادرم همگی تهدید شدن و جرات شهادت ندارن، پسر همسایه اولی هم پرونده سازی کردن که ما کتک کاری کردیم و ورود به عنف،که خدا شاهده اینچنین نبوده و فقط محکم در زدیم و رفتیم. متاسفانه مامور برای تحقیقات محلی میاد که فکر میکنم این مامور----------- بوده که خود این خانواده مامور رو میبرنش دم خونه همسایه دومی که ضاربه مادرمه و بعد از اون هم میبرنش پیش یکی از اهالی محل که معتاد و معلوم الحاله. و شهادت دروغ میدن حالا خواهش میکنم کمکم کنید چکار کنم؟ امروز کل خانواده من رو خواستن کلانتری و اظهاراتمون رو نوشتن و فرستادن دادگاه. در ضمن درشب مراجعه ما به درب خانه همسایه اول اصلا همسایه دوم حضور نداشت که دو نفر این موضوع رو میدونن ولی شهادت نمیدن و میترسن. تشکر ببخشید طولانی شد
راستی من درشرف استخدامم آیا ممکنه سو ء سابقه بشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست احضار شهود را از دادگاه بخواهید در صورت عدم حضور دادگاه شهود را جلب خواهد نمود

درود
اگر دلیلی جز شهادت شهود نباشد ممکن است جلب شوند و بدون سوگند اظهارات انها را استماع نمایند. در ضمن شهود طرف مقابل را هم می توانید جرح کنید.

سلام
از مقام قضایی جلب شهود را بخواهید حتما. و از یک وکیل کمک بگیرید

با درود
از مقام رسیدگی تقاضا نمایید از شهود دعوت شود، اگر شهادت آنها در موضوع موثر باشد، در صورت عدم حضور امکان جلب آنها وجود دارد.

با سلام
شما می بایست دفاعیه مستدل و محکمی ارائه نمایید و نسبت به شهادت شهود و تناقض گویی در شهادت و داشتن خصومت با یکی از شهود و... اقدام به دفاع از خود نمایید .