امکان ساخت‌وساز ملک در زمین ورثه‌ای تقسیم شده

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۴ #03669182

سلام خسته نباشید، ما یک زمین داخل بافت روستایی داریم، ورثه‌ای تقسیم شده بین سه نفر، بعد من سهم یک نفر دیگه رو خریدم. الان می‌خوام کارشناس بنیاد بیارم برای ساخت. مقدار سهم من ۱۸۰ متره، می‌تونم ساخت‌وساز کنم؟!

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای ساخت علاوه بر مجوز ساخت و فراهم شدن سایر جزئیات توسط بنیاد مسکن و دهیاری، زمین هم باید تقسیم شود.

با سلام
با توجه به مشاعی بودن ملک در صورت اخذ گواهی انحصار وراثت و عدم اعتراض از سوی ورثه دیگر و تعیین حدود شما از زمین مزبور و تایید کارشناس بنیاد مسکن منعی وجود نخواهد داشت.

با سلام
با تقسیم نامه ، فروشنامه و گواهی حصر وراثت به دهیاری مراجعه نمایید ، چنانچه ملک مفروز باشد برای اخذ پروانه میتوانید اقدام نمایید

سلام در صورت وجود تقسیم نامه مفروز با حدود اربعه و گواهی انحصار وراثت میتوانید نسبت به اخذ پروانه از دهیاری اقدام کنید همچنین نسبت به اخذ سند ششدانگ طبق قانون تعیین تکلیف هم امکان اقدام دارید.

سلام وقت بخیر
اگر همه مراحل از جمله انحصارورثه.موافقت وراث.مفروز بودن حق شما محرز باشد بله میتونیدازطریق بینیادساخت و سازو شروع کنید

با سلام،در قدرالسهم خود طوری که تعارضی با سهم دیگر ورثه نداشته یاشد می توانید تصرف قانونی و مادری داشته باشید.

سلام چنانچه ورثه دیگری نسبت به زمین ادعایی نداشته و بصورت قانونی تقسیم سهم الارث صورت گرفته است از طریق بنیاد مسکن ساخت و سازرا پیگیری نمایید