چگونگی شکایت از کسی که با دروغ باعث به هم خوردن فروش ملک من شده است؛ چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹ #03632601

با سلام
اینجانب مالک شش دانگ یک واحد آپارتمان هستم که از طریق مبایعه نامه خریداری شده ولی پایان کارو سند نگرفته اند و ملک جریمه دارد که پرداخت نشده...یکماه قبل ملک را با همین شرایط به شخصی فروختم و بعد از پرداخت بیعانه و بستن قراداد...فرد مذکور از یکی از سازندگان در رابطه با زمان اخذ پایان کار سوال کرده بودند و ایشان دروغ های زیادی در مور ملک بنده گفته بودند که باعث فسخ شدن قراردادمان شد...میزان جریمه را چند برابر اعلام کرده بودند و اضافه بنای ساختمان رو فقط به طبقه بنده مربوط دانسته بودند درصورتی که در پروانه ساختمان و پرونده شهرداری هر دو موجود هست و حتی گفته بودند این واحد قرار بوده بعنوان جریمه به شهرداری داده شود که شهرداری قبول نکرده ولی الان مال شهرداری است در صورتی که من از سازنده دیگر ساختمان ملک را خریده ام.... راهنمایی کنید آیا کار ایشان جرم است و چگونه از ایشان شکایت کنم؟
لازم به ذکر است که این سازنده بارها قصد خرید ملک بنده را با قیمت بسیار پایین تر از نرخ بازار داشته اند...

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فوق فاقد وصف مجرمانه می باشد .

سلام
چنانچه موجبات ضررو زیان مالی را فراهم نموده باشد قابل پیگیری است