چگونه و از چه طریقی می توانم حقوق کار کرد را طلب کنم و از طریق قانون اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۹ #03580581

با سلام
من به مدت یک ماه در تیر ماه سال جاری مشغول به کار بوده ام که از تاریخ ۹۹/۴/۳۱ به دلیل مشکلات اخلاقی و بد قولی های کارفرما با مذاکره با ایشان و با توافق ایشان با شرکت ادامه همکاری ندادم ... طبق گفته های ایشان قرار بوده ۵ مرداد حقوق من را واریز کنند که هر بار وعده کذب داده اند و فقط من را معطل میکنند من قراردادی با ایشان نبسته بودم اما مدارکی مانند پیام های کاری در واتساپ و پیامک و پیج اینستای شرکت ایشان که خودم ساخته ام را دارم
لازم به ذ کر که ما در اون شرکت چهار نفر بودیم که تازه استخدام شده بودیم و هر چهار نفر همین شرایط مشابه را داریم .

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به اداره کار مربوطه بروید فرم‌های دادخواست را دریافت کنید شرح دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را می‌نویسید.
بخش اطلاعات در اداره کار شما را در صورت نیاز به راهنمایی کمک خواهد کرد

با سلام
با استناد به مدارک و شواهد موجود و در صورت ممکن استشهادیه همه چهار نفر بر علیه کارفرما اقامه دعوی و از طریق اداره کار اقدام نمایید

با ادله میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

میتوانید با استناد به پیام های موجود بین شما و کارفرما و شاهد قرارداد شفاهی را اثبات کنید

سلام شما باید غیر از مواردی که دارید مدارکی ارائه کنید که خاص رابطه کارگر و کارفرمایی باشد و تبعیت مزدی و حقوقی را اثبات کند مدارکی مثل پرینت حساب معرفی نامه گواهی اشتغال فیش حقوقی و یا برگه مرخصی