اگه فردی چکی به عنوان ضمانت نزد من بزاره و من اون چک رو به کسی دیگه بدم آیا خیانت در امانت هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #03578647

با سلام و احترام

چون مطابق این توجیه چک ضمانتی اگه به فرد دیگری بدهیم خیانت در امانت محسوب نمیشود
طبق قرارداد در صورت انجام کار چک ضمانتی مبلغ کسر میشد قراداد منتفی شده و من چک رو به کسی دیگه دادم حالا شکایت خیانت در امانت کرده میشه راهنمایی کنید چک ضمانتی چون امانی نیست جز خیانت در امانت محسوب میشه؟؟

توضیحات بیشتر:چک تضمین استفاده نمی تواند امانت تلقی شود زیرا علت تضمین استفاده دارنده چک در صورت لزوم از بازپرداخت بدهی است والا در فرض استفاده اگر خیانت تلقی گردد تحویل آن به عنوان تنضمین بی معنی خواهد بود، لذا دادگاه با توجه به مراتب مذکور و به لحاظ فقد دلیل کافی بر توجه اتهام خیانت در امانت با استناد به بند یک ماده ۲۵۷ قانون آیین دادرسی برائت مشارالیه صادر می نماید. رای صادره قطعی است.

ایا این استدلال درسته

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون در چک وصف ضمانت قید شده است خیر امانت تلقی نمیشود مگر اینکه در قراردادتان جور دیگری عنوان شده باشد .