برای اینکه سند ما بین من و برادرانم مشاع باشد و از آن شخص که محکوم شده جدا شویم چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۳ #03571303

باسلام قطعه زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع در اختیار شخصی قرار داشت که برای آن سند مالکیت دریافت نموده بود. از قطعه زمین مذکور یک دانگ و نیم معادل ۱۷۵۰ متر مربع متعلق به بنده و برادرانم بود . بعد از شکایت و انجام کلیه مراحل قانونی ، حکم ابطال سند و خلع ید به مقدار مساحت ۱۷۵۰ متر مربع صادرشده و مقدار زمین ۱۷۵۰ متر مربع با صورت جلسه کارشناسی دادگستری و اجرای احکام با حدود و مشخصات دقیق تحویل اینجانبان گردید. یک ماه بعد از طریق اداره ثبت اسناد اقدام به دریافت سند مالکیت برای زمینی که تحویل گرفتیم، نمودیم اما سندی که صادر شد به صورت مشاعی با شخص محکوم شده صادر شده و در متن سند ذکر شده یک دانگ و نیم مشاع از ششدانگ متعلق به بنده و برادرانم بوده و متراژ طول و عرض کل هفت هزار متر در سند قید شده است، درصورتی که ما حکم خلع ید و ابطال سند داشته و قدر سهم من و برادرانم با صورتجلسه کارشناس دادگستری و با طول و عرض و حدود مشخص شده تحویل ما گردیده. حال برای اینکه سند ما بین من و برادرانم مشاع باشد و از آن شخص که محکوم شده جدا شویم چه باید کرد؟ لازم به توضیح است که اداره ثبت اعلام نموده که باید درخواست افراز ملک مشاع بدهیم درحالی که بنده و برادرانم نمی خواهیم ملک خود را از هم جدا کنیم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید از اداره ثبت تقاضای افراز ۱/۵ دانگ متعلق به خود و برادرها را بنمایید . با انجام تشریفات قانونی همان ۱/۵ دانگ شما از ۴/۵ دانگ بقیه مستقل شده و سند ۶ دانگ به نام شما و برادران تان صادر خواهد شد .