دیه شکستگی بینی همراه با حارصه چقدر قابل پرداخت میباشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۶ #03565667

شکستگی بینی در دعوا اتفاق افتاده و کمی منجر به کج شدن بینی شده است

مشاوره حقوقی دیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعیین میزان دقیق دیه با وصف اینکه معاینه مجدد داشته باشد یانه با پزشکی قانونی است

نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی محاسبه می نماید

با درود تشخیص با پزشکی قانونی بوده و از طریق اجرای احکام اجرا خواهد شد

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

با سلام با تشخیص پزشکی قانونی و محاسبه از طریق اجرای احکام صورت می گیرد

دیه شکستگی بینی اگر بدون عیب اصلاح وترمیم شود ده درصد دیه کامل مرد مسلمان است وحارصه در صورت یه درشد دیه کامل واگر بغیر از سروصورت در سایر اعضای بدن نیم درصد دیه کامل است

با تشخیص پزشکی قانونی و محاسبه از طریق اجرای احکام صورت می گیرد