مطالبه مبلغ اضافی از لوله‌بازکن، امکان انتقال پرونده به محل وقوع ملک

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰ #03535755

سلام وقت بخیر، یک آقایی امدن که لوله بازکنی و گرفتگی راه اب خونه رو برطرف کنند، ایشون مبلغ زیادی گرفتن، اون لحظه پس از پرداخت هم بهشون گفتیم مبلغ رو پس بدن بریم اتحادیه نرخ تعیین کنه، امتناع کردن. ما وقتی رفتیم اتحادیه گفتن مبلغ این کار بین یک تا دو میلیون بوده و ایشون سیزده میلیون گرفتن و ازشون خواستیم که پول پس بدن اما امتناع می‌کنند. جرم در کرج اتفاق افتاده اما چون مادرم حقوقی شکایت کرده در ثنا مشخصات این شخص زنجان خورده و ما توانایی رفتن نداریم تا زنجان. می‌توانیم کیفری شکایت کنیم که محل وقوع جرم و دادگاه بررسی کننده در همین شهر باشه که ما هستیم چون این اتفاق در کرج افتاده؟ اگر همین حقوقی بخوام برسی بشه چکار می‌تونم کنم که دادگاهش رو به کرج منتقل کنم؟ چون این شخص خودش هم ساکن کرجه. آدرسی چیزی ازش اگر بزنم توی شکوائیه درست میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرم نبوده و طرح شکایت کیفری را نمی‌توان عنوان کرد.

با سلام
اقدام مذکور جرم محسوب نمی شود و طرح شکایت کیفری متصور نیست. انتقال پرونده به دادگاه کرج نیز ممکن نخواهد بود.