چه کاری انجام دهم تا درصورت انجام خلاف توسط خریدار برای من مشکلی بوجود نیاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #03532803

سلام من از ایران خودرو یه خودرو گرفتم که سند در رهن ایران خودرو می باشد من میخواستم بفروشم چه کاری انجام دهم تا درصورت انجام خلاف توسط خریداری برای من مشکلی بوجود نیاید؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما تا خودرو فک رهن نگردد حق فروش ندارید و نمیتوانید تعویض پلاک انجام دهید و در صورت فروش وکالتی تمامی عواقب آن دامن شما را خواهد گرفت چون پلاک و سند خودرو بنام شماست و واگذاری پلاک به غیر در هیچ صورتی رافع مسئولیت شما نیست

با سلام
مشاوره تلفنی یا تنظیم قرار داد را توسط وکلای سایت برایتان پیشنهاد میکنم
موفق باشید