چجور بابت سفته دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۴ #03520186

سلام، از کسی سفته گرفتم ظاهرا وقتی من حواسم نبوده امضا و انگشت خودشو نزده ولی جلو خودم مشخصاتشو با خط خودش نوشت من اطلاع نداشتم شکایت کردم الان تو دادگاه انکار کرده و مدعی شده که انگشت امضای اون نیست و تعهدی بابت سفته نداره منم به قاضی گفتم مشخصات با خط خودش نوشته شده و از عمد امضا و انگشت رو تغییر داده و از اعتماد من سو استفاده کرده.... الان میخام بدونم روند بعد این چجوریه من چه اقداماتی میتونم بکنم که ثابت کنم خودش بدین صورت تحویل داده و میشه جدا از این دادگاه حقوقی ازش شکایت کیفری هم بکنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود،با فقدان امضا و اثر انگشت سفته اعتبار ندارد.با وجود ادله دیگر امکان اقدامات تحت عناوین جزایی و حقوقی وجود دارد لذا جهت بررسی ادله و راهنمایی دقیق ارتباط با وکیل پیشنهاد میشود.

در سفته امضا و اثر انگشت صادر کننده سبب اعتبار آن میشود، در غیر این صورت فاقد اعتبار است.

وقت بخیر، بدون امضا و اثر انگشت سفته اعتبار ندارد مگر اینکه شاهد داشته باشید تا به تنیجه برسید. برای راهنمایی بهتر حتما مشاوره بگیرید.

سلام در صورت عدم تعلق امضا به ایشان امکان طرح دعوی به طرفیت ایشان وجود ندارد

با سلام
با توجه به عدم وجود امضا و اثر انگشت از مشهد امکان مطالبه منتفی است و اثبات کلاهبرداری نیز با توجه به توضیحات مشکل خواهد بود.

درود بر شما
سفته بدون امضا یا اثرانگشت فاقد سندیت و غیر قابل وصول است . اما در صورت وجود شرایط لازم ، طرح دعوای کلاهبرداری می تواند امکانپذیر باشد که برای دریافت راهکار مناسب احتمالی در این زمینه می توانید از مشاوره تلفنی یا آنلاین استفاده کنید.

با سلام
صرف اینکه این شخص سفته را تحویل داده و یا اطلاعات خودش را نوشته کفایت نمی کند و سفته حتما باید توسط این شخص امضا می شده است.
اثبات حیله و تقلب در ارائه سفته کار سختی است و دلایل کافی به نظر نمی رسد.
می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با یک وکیل مشورت کنید و دلایل و مستندات خود را در اختیار ایشان قرار دهید.