راهی هست که طلاق نامه اصلاح بشود تا بتوان برای حذف نام و دریافت شناسنامه المثنی به ثبت احوال مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۲ #03513600

در طلاقنامه درج شده که طلاق بائن خلع است. پس از طلاق و با مراجعه به پزشک مشخص میشود که زوجه باکره میباشد. راهی هست که طلاقنامه اصلاح بشود تا بتوان سپس برای حذف نام زوج سابق و دریافت شناسنامه المثنی به ثبت احوال مراجعه کرد.

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در رای دادگاه به غیر مدخوله بودن زوجه استناد شود حذف نام همسر امکان دارد.

درود. طبق قوانین حال حاضر ، برای این امر ارائه گواهی عدم بارداری و ذکر باکرگی لازم است.

آنچه در حذف نام همسر از شناسنامه پس از طلاق اهمیت دارد غیرمدخوله و باکره بودن زوجه است که در ماده ۳۳ قانون ثبت احوال و همینطور رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری تصریح گردیده است . نوع طلاق اهمیتی در این مورد ندارد .

سلام وقت بخیر
قبل از صدور طلاق نامه در دفاتر طلاق حتما آزمایش عدم بارداری و یا گواهی پزشکی قانونی مبنی بر باکرگی باید اخذ شود

اگر در حکم دادگاه نوشته شده زوجه غیر مدخوله است برای حذف نام همسر کفایت میکند