این نیابت مرتبط به مزایده سند است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۲ #03509688

سلام و عرض ادب
خواستم بپرسم از متهم کلاهبرداری بعد بازداشت تو اصفهان سند گرفته شد و بعد نیابت به تهران خورد بعد چند ماه و چند بار عدم حضور متهم کلاهبرداری دادگاه تهران دوباره به اصفهان قرار نیابت داده دوتا سوال دارم
۱ واینکه تا برگزاری مزایده حدودا چقدر طول میکشه
۲ در صورت مزایده من میتونم خودم به قیمت پایه ملک و بردارم که دوباره اطاله وقت نشه یا مزایده حتما باید بر اساس ظابطه خاصی پیش بره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکلن پیش بینی زمان نیست دوست عزیز

۱. زمان قابل پیش بینی نیست. و به عوامل مختلف از جمله حجم پرونده های مطروحه دارد.
۲. در صورتی که ملک خریدار نداشته باشد در پایان مزایده می توانید

درود بر شما، مدت زمان متاسفانه قابل تعیین و پیش‌بینی نیست، چرا که عوامل مختلفی وابسته است، لکن برای شرکت در مزایده، چنانچه خریدار دیگری جز شما نباشد، می‌توانید اقدام کنید.

درود
زمان قابل پیش بینی نیست زمانی می توانید بخرید که خریدار دیگری نباشد.

-- زمان مزایده بستگی به شرایطی مانند کارشناسی ، حجم پرونده های شعبه ، وجود خریدار و .... داشته و قابل پیش بینی نیست .
- در صورتیکه خریداری برای ملک وجود نداشته باشد شما میتوانید در پایان جلسه اعلام آمادگی برای دریافت ملک در قبال طلب خود نمایید .

زمان قابل پیش بینی نمی باشد

بله می توانید در مزایده شما نیز بعنوان خریدار طبق قانون شرکت کنید