اعلام فسخ به واسطه چک برگشتی ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #03502713

سلام و عرض ادب
من در اردیبهشت سال ۹۸ یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که متاسفانه به علت خلاف کردن سازنده که میبایست من رو دفتر خانه میبرد و از اینکار صرف نظر کردن بعد از چهار ماه مجددا ملک رو به سازنده عودت دادم ولی کد رهگیری که گرفته بودم و باطل نکردم فقط با ایشون مبایعنامه جدید نوشتیم که مبلغ که به ایشون دادم و بدون سود طی دو فقره چک چهار و پنج ماهه هر کدام به مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان دریافت کنم و داخل قرار داد خسارتی رو انشا نکردیم فقط انشا کردیم در صورت برگشت خوردن هر یک از چکهای مذکور حق فسخ برای فروشندگان محفوظ میباشد که چک اولی برگشت شد که بعد از ۱۰روز ایشون پر کردن و چک دومی ایشون هم دو روز بعد از تاریخ سر رسید چک برگشت شد بنده که الان دو ماهه پر نکردن در داخل قرار داد هم تاریخی قید نشده که من تا چه تاریخی میتونم فسخ کنم قرار داد رو الان بعد از دو ماه که از برگشت چک ایشون میگذره اظهار نامه فسخ براشون فرستادم که در جواب به بنده نوشتن تازه تونستن حساب شونو پر کنن که الان این مبلغ به درد من نمیخوره دیگه و منم جای دیگه ملک معامله کرده بودم مجبور شدم فسخ کنم خسارت بدم به خاطر چک برگشتی ایشون الان میخواستم بدونم میتونم هم فسخ کنم و به قرار داد اول برگردم و پول ایشونوم بدم و هم خسارت دیر کرد واحد رو طبق قرار داد اولی که خریده بودم ازشون که از تحویل آن شش ماهه میگذره و آماده نکردن رو از دادگاه در خواست کنم و بگیرم امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم مهلت قرارداد می توانید ابطال قرارداد را بخواهید

سلام و ارادت
اولا بایستی قرارداد و دستنوشته بررسی گردد .
ثانیا در فرض سوالی که مطرح نمودید بنظر میرسد میتوانید از طریق ارائه دادخواست اقدام به فسخ اقاله نمایید .

سلام ، با توجه به عدم قید تاریخ و ابهام در حق فسخ تعیین شده ، کل قرارداد باطل هست ، بجای فسخ ، نسبت به طرح دعوی اعلام بطلان اقدام کنید ، .