آیا کسی میتواند از من شکایت کند که چرا نمی گزارم از وسط زمینم برای او گاز برود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #03488473

سلام
خواهشا راهنماییم کنید
بنده ۲قطعه زمین دارم یه در کنار یک دیگر به صورت عمودی قرار دارن بین این دو را یک جوی کوچک فاضلاب میگذرد.
یک خانه که خارج از طرح هادی است با کمک دهیار و شورا از من شکایت کرده اند که چرا نمی گذارم از وسط زمینم گاز رد شود
میگوند باید ۲ این طرف و ۲ متر آن طرف لوله را باز کنم و یک جاده بزنم
آنهم فقط برای آن یک خانه
نمیدانم اصلا چطور شد که در دادگاه پیروز شدند
واقعا نمی فهمم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت شکایت نمیتوانند نتیجه ای از شکایت خود بگیرند
شرط رضایت شماست و تا رضایت شما را اخذ ننموده باشند نمیتوانند اقدامی برای عبور لوله نمایند

مالک الزامی برای دادن اذن عبور نداشته و میتواند مانع عبور لوله از زمینش شود . حتی اگر جز این مسیر امکان عبور دادن لوله نباشد باید رضایت مالک جلب شود . اگر دادگاه بر محکومیت شما اظهارنظر نموده باید دادنامه رویت شود تا استدلال دادگاه محترم بررسی شود تا بتوان اظهارنظری نمود .