برای فروش توافق نمیکنند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۸۹ #03454520

پدربزرگ و مادربزرگم چند سالی میشه که فوت کردن و پدرم تنها فرزند پسر است وجایی برای سکونت ندارد با این حال عمه هام که ۵ تا هم هستن باهم به توافق نرسیدن که خانه بفروش بره،و اونا چون الان پول لازم نیستن اقدامی هم نمیکنن میخوام بدونم با این که پدرم تو
اولویت هست چیکار باید بکنه مدارک هم دست عمه ها و شوهراشونه، خانه در روستای شهرضا و دارای سندرسمی هستش پدرم اهوازپیش من که دخترشم هستن،لطفا راهنمایی بکنیدممنون ازوکلا ی گرامی

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا برای انحصار وراثت اقدام کنند سپس دادخواست تقسیم و فروش ماترک دهند.

با درود گرفتن گواهی انحصار وراثت در اولویت است

بادرودوسلام بدوا برای دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

با احترام گواهی انحصار وراثت بگیرید

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید. در صورت عدم توافق بایستی نسبت به فروش مال مشاع اقدام نمایید

سلام و وقت بخیر.
ابتدا گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دریافت کنید بعد دعوای تقسیم ترکه و عنداللزوم صدور حکم به فروش از طرف پدرتون طرح بشه.
موفق باشید

پس از اخذ انحصار وراثت می توانید جهت فروش از طریق دادگاه اقدام تا به مزایده رود و هر یک از وراث سهم خود را دریافت نماید