اعتراض به حکم دادگاه چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۱۱ #03410360

سلام.
احتراما بعرض میرسانم.
سال ۸۷ به جرم اختلاس از بانک اخراج ۷ سال زندان و ۱۲۰ میلیون جریمه دولتی و رد مال محکوم شدم. رد مال ۷ سال زندان و جریمه که تبدیل به ۳ سال حبس را کلا تمام کردم.
۱۰ سال زندان و پرداخت رد مال. بعد از ۱۳ سال بانک دوباره برای تاخیر شکایت کرده ۶۱ ملیون تومان از سال ۸۷ تا ۹۲ که کارشناس ۹۹ ملیون محاسبه کرده.درحالی که من کل پول و
حسابهایی که سود داشت با سود محاسبه و به بانک پرداخت کردم. و هیچ خبری از خسارت تاخیر نبود. به دادگاه هم گفتم که اصل مال را همان سال ۸۷ پرداخت کردم. ولی حکم دادگاه پرداخت ۹۹ ملیون تومان صادر شده که باید پرداخت کنم. حال میخواهم به حکم دادگاه اعتراض کنم. در حالی که بانک بدون اجازه حق کارشناسی را هم از حسابم برداشت نموده.لطفا برای اعتراض به حکم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی اختلاس
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وقت بخیر
دادخواست تجدیدنظرخواهی تقدیم کنید

در فرجه قانونی تجدیدنظرخواهی کنید.

از شخصی بدون وکالت و اجازه جرم است

باسلام
دادخواست تجدیدنظرخواهی تقدیم کنید

با احترام در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در موعد مقرر اعتراض خود را اعلام نمایید

دادخواست تجدید نظر خواهی تقدیم کنید‌