زوج هیچ علاقه ای به زندگی با من ندارد، و از من دوری میکند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #03393967

همسرم به خاطر رفتارهای اشتباه من، رفت و آمد با دوستان ناباب گاهی وقتها شبها، همچنین رفتارهای توهین آمیز من با خانواده اش دیگه علاقه ای به من ندارد، حتی خودم چند بار بهش گفتم که دوست پسر دارم و میخوام با کس دیگه ای ازدواج کنم، ایشون اصلا و ابدا به هیچ عنوان دوست ندارد با من زندگی کند و به من نزدیک شود ولی به خاطر تهدیدات من و خانواده ام اقدامی برای طلاق نکرده است.
(شایدم برای مبلغ مهریه باشه مهریه من ۱۰۱۴ سکه میباشد) ولی قلبا دوست دارد من را طلاق دهد، من دوست ندارم طلاق بگیرم، از رفتار گذشته خود پشیمانم ولی به هیچ عنوان دوست ندارد حتی چند کلمه ای با من حرف بزند، چند بار هم طلاق توافقی رو مطرح کرده.
به نظر شما آیا با شکایت به دادگاه به علت عدم ارتباط ایشون با من دادگاه چه حکمی میده؟
به نظر شما راه عاقلانه اش چیه؟
به نظر میرسه اون اصلا دیگه تمایلی به زندگی با من نداره.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مخاطب گرامی از اینکه خود صادقانه بخشی از دلایل اختلاف را متوجه خود نموده و مسولیت آنرا برعهده گرفته اید خود قدم بزرگی برای حل مشکل است. اینکه فرموده اید که ایشان به شما علاقه ای ندارد و به شما نزدیک نمیشود و دوست ندارد با شما زندگی کند، آنگونه که خودتان منصفانه عنوان کرده اید، توهین به ایشان و خانواده اش، رفت آمد شبانه، معاشرت با دوستان ناموجه، عنوان نمودن این کلام به همسرتان که دوست پسر دارید(صحیح یا ناصحیح) عامل مهم این بی علاقگی ها است. و مطمئنا اگر مانع مهریه سنگین در میان نبود ایشان حاضر به مصالحه با شما جهت متارکه توافقی میشدند. به هر روی چنانچه قصدتان جداشدن از هم است لازم نیست همدیگر را آزار بدهید بهتر است با مصالحه بر روی تمام یا بخشی از مهریه و حقوق مالی این مشکل را حل بفرمائید در غیر این صورت هر دو با مسالمت و دلجویی از یکدیگر و سعی در جبران اشتباهات گذشته روابط تضعیف شده زناشویی خود را ترمیم بفرمائید و مسیر صحیح و متعارفی را برای زندگی انتخاب نمایید. آرزوی موفقیت دارم‌‌.

اگرزوج هیچ علاقه ای نداشته باشد ، قطعا برای طلاق یکطرفه اقدام خواهد کرد .
وقتی شما زیریک سقف هستید شکایت عدم ارتباط معنا ندارد

سلام و وقت بخیر
اگر زوج بتوانند سوء رفتار شما را ثابت نماید ناشزه محسوب می شوید و مستحق دریافت نفقه نمی باشید و ایشون بدون هیچ دلیلی هم می توانند شما را طلاق دهند . اثبات عدم علاقه همسرتون به ارتباط کار راحتی نیست و حضور شما در منزل ایشان یعنی تمکین دارید.