برای آزادی قاتل چه مدارکی لازم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #03381269

سلام یه قتل انجام شده که به گردن برادر من نخورده و طرفین رضایت هم دادن ولی شاهد و همچی بر علیح برادر منه و الان هم زندان اگه گردن بگیره براش بهتره یا گردن نگیره اگه گردن بگیر چند وقت براش میزارن جنبه عمومی هم کشیده فقط می خوایم زود تر ازاد شه باید چه کار کنیم

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی
هر کس مرتکب قتل عمد شود و شاکی نداشته یا شاکی داشته ولی از قصاص گذشت کرده باشد و یا بهر علت قصاص نشود در‌صورتیکه اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد دادگاه مرتکب را به حبس از سه تا ده سال‌ محکوم می‌نماید.

تبصره – در این مورد معاونت در قتل عمد موجب حبس از یک تا پنجسال خواهد بود

سلام بهتر است بخاطر میچیده بودن موضوع وکیل بگیرید اما اقرار ب قتل اشتباه بزرگی است و خود منجر ب پذیرفتن قتل بوده اما بابت حبس جنبه عمومی نهایت۱تا۵سال حبس دارد

سلام
یکی از مهمترین جرائمی که به اثبات نیاز دارد ، جرم قتل است . در انواع قتل ، که قتل به سه دسته قتل عمد ، قتل شبه عمد و قتل خطاء محض تقسیم می شود از این رو ثابت کردن و تشخیص این که قتل رخ داده در کدام دسته قرار می گیرد بسیار مهم است . از این رو در قانون دلایلی برای اثبات قتل آورده شده است
ادله اثبات قتل از جمله اقرار ، بینه ، قسامه و علم قاضی
مساله جرم قتل مساله مرگ و زندگی است و نمی توان نسبت به ان بی دقتی نمود توصیه به داشتن وکیل دارم
پروسه طولانی و سختی در دفاعیات یک پرونده قتل وجود دارد